Fortsätt till huvudinnehåll

Oj så roligt!

Vad roligt det var att klottra! Har redan börjat på min trädgårdssmash. Första sidan ser ut så här

Min bakgrund blir ju alltid vit, men man kan ju alltid välja att tejpa/limma en större bit mönsterpapper på. Har plockat ihop lite grejer, skrivit ut fler bilder från trädgården. Tänker mig kunna planera  hur jag ska göra i  trädgården i den här boken. Vi får väl se :)

Kommentarer

 1. Så fin smashbook du gjort och så roligt det verkar!
  Blev jätteispirerad nu, så tack för det!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Jag har ännu inte börjat skriva/klistra in något i min smashbook, men nu ser jag ju att jag måste börja med det, inte bara göra dem. :)

  SvaraRadera
 3. Superkul, vi ska snart ha höns så jag får göra en smash-höns-bok. Tack för att du visar upp dina alster!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.