Fortsätt till huvudinnehåll

En trädgårdsbok till

Det är tydligen Smash Book som gäller nu. Orginalet från K&Company är inte så dumt. Flera av tjejerna på forumet har gjort egna som är jättefina. Saknar verkligen en BiA... Skulle vilja göra en egen, jag med. Nu har jag väl en del liknande böcker liggande ner i källaren. Skrev dagbok i den formen för många år sedan. Har även skrivit loggbok på resor o klistrat in biljetter o kartbitar osv. Nu har jag gjort en trädgårdsbok till, min denna gången. Kanske kan använda den som en trädgårdssmash... Får fundera lite på det. Har ju mycket att planera i trädgården så det skulle jag ju kunna få in där. Kanske kan utveckla min originalidé vad gäller min trädgårdsboken. Så här ser den ut nu.
Jag använde mig av ett gammalt anteckningsblock så det är ganska mycket plats kvar i spiralen. Får nog ta o samla lite grejer att klistra in o sätta dit en limpenna.

Kommentarer

  1. Vilka fina böcker du gjort! Perfekt att samla på idéer och bilder om trädgården.

    Kram Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!