Fortsätt till huvudinnehåll

En trädgårdsbok till

Det är tydligen Smash Book som gäller nu. Orginalet från K&Company är inte så dumt. Flera av tjejerna på forumet har gjort egna som är jättefina. Saknar verkligen en BiA... Skulle vilja göra en egen, jag med. Nu har jag väl en del liknande böcker liggande ner i källaren. Skrev dagbok i den formen för många år sedan. Har även skrivit loggbok på resor o klistrat in biljetter o kartbitar osv. Nu har jag gjort en trädgårdsbok till, min denna gången. Kanske kan använda den som en trädgårdssmash... Får fundera lite på det. Har ju mycket att planera i trädgården så det skulle jag ju kunna få in där. Kanske kan utveckla min originalidé vad gäller min trädgårdsboken. Så här ser den ut nu.




Jag använde mig av ett gammalt anteckningsblock så det är ganska mycket plats kvar i spiralen. Får nog ta o samla lite grejer att klistra in o sätta dit en limpenna.

Kommentarer

  1. Vilka fina böcker du gjort! Perfekt att samla på idéer och bilder om trädgården.

    Kram Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.