Fortsätt till huvudinnehåll

Beroende

Det var ju tokigt roligt att fylla min smash book! Har redan fått till fyra sidor. Den första har ni ju sett. O här kommer 2, 3 o 4.

Först ritade jag en bild på min trädgård. Fick ju inte med ens halva :) men det viktiga. Använde mina Pro Markers för att färglägga. Kladdade igenom på första sida, men det gjorde inte så mycket.


Sedan satte jag upp en bild på min Syrenhortensia o en kladdig lapp från rabarbern jag fick i födelsedagspresent. Ritade lite, skrev lite.


Det är ett bakgrundspapper på den här, men det syns dåligt. Det är vitt, genomskinligt med hjärtan i vitt. Passade bra för mina drömmar tyckte jag :) Riktigt roligt var det att göra en sådan här bok. Ska få låna min kompis BiA o göra en från scratch. Vet inte vad jag ska ha den till men kommer väl på något.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.