Fortsätt till huvudinnehåll

Beroende

Det var ju tokigt roligt att fylla min smash book! Har redan fått till fyra sidor. Den första har ni ju sett. O här kommer 2, 3 o 4.

Först ritade jag en bild på min trädgård. Fick ju inte med ens halva :) men det viktiga. Använde mina Pro Markers för att färglägga. Kladdade igenom på första sida, men det gjorde inte så mycket.


Sedan satte jag upp en bild på min Syrenhortensia o en kladdig lapp från rabarbern jag fick i födelsedagspresent. Ritade lite, skrev lite.


Det är ett bakgrundspapper på den här, men det syns dåligt. Det är vitt, genomskinligt med hjärtan i vitt. Passade bra för mina drömmar tyckte jag :) Riktigt roligt var det att göra en sådan här bok. Ska få låna min kompis BiA o göra en från scratch. Vet inte vad jag ska ha den till men kommer väl på något.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.