Fortsätt till huvudinnehåll

Annorlunda LO

Fick äntligen pysslat lite i går kväll. Lite ångestpyssel :) Försökte hitta något att inspireras av för jag tycker att det mesta jag gör går i samma stil nu o det tycker jag är lite tråkigt. Inte för att jag kommer hoppa in på vintage, steempunk eller något sådant. Jag gillar när det är mycket färg o kommer fortsätta med det. Men ibland behöver man ha lite inspiration. Landade hos Rimna igen o inspirerades av en LO hon gjort om sin son.


Det blev en LO om brorsans prinsessa. Har snöat in på Tim Holtz distress ink Old Paper för tillfället. Det syns tyvärr inte så bra på kortet att jag använt det. Har fått använt lite gamla grejer oxå. Stjärnan är från Panduro o användes på julkorten för något år sedan.. EAN-koden är en tag i plast köpt för många år sedan på en mässa. "HEY" kommer från en prislapp jag klippt från en tröja. Ett par saker mindre bland mina gamla grejer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.