Fortsätt till huvudinnehåll

Annorlunda LO

Fick äntligen pysslat lite i går kväll. Lite ångestpyssel :) Försökte hitta något att inspireras av för jag tycker att det mesta jag gör går i samma stil nu o det tycker jag är lite tråkigt. Inte för att jag kommer hoppa in på vintage, steempunk eller något sådant. Jag gillar när det är mycket färg o kommer fortsätta med det. Men ibland behöver man ha lite inspiration. Landade hos Rimna igen o inspirerades av en LO hon gjort om sin son.


Det blev en LO om brorsans prinsessa. Har snöat in på Tim Holtz distress ink Old Paper för tillfället. Det syns tyvärr inte så bra på kortet att jag använt det. Har fått använt lite gamla grejer oxå. Stjärnan är från Panduro o användes på julkorten för något år sedan.. EAN-koden är en tag i plast köpt för många år sedan på en mässa. "HEY" kommer från en prislapp jag klippt från en tröja. Ett par saker mindre bland mina gamla grejer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.