Fortsätt till huvudinnehåll

Ytterligare en snabbis

Jag hittar ingen scrapptid! Frustrerande... Vill så gärna pyssla men tiden finns helt enkelt inte. Idag är min man i Norge med jobbet så kanske kan jag smyga mig ner när barnen somnat i kväll. Har snabbscrappat en LO till här i veckan. Smyger ner när Ugglan förmiddagssover, men det blir inte så långa stunder för hon sover inte så länge åt gången.
Denna overlayen har legat på pysselbordet länge. Tycker den är sååå fin men har inte hittat något ställe att sätta den på. Den är från Fancy Pants o köpt för flera år sedan. Har en till som är jättefin men som inte heller har blivit använd ännu... Här passade den bra, gillar kombinationen med svart/vit foto o overlay med färg.


Dessutom kunde jag täcka över dubbelhakan som jag fick på detta fotot :) Jättebra!! Det blev inte mer än detta. Kunde inte hitta några dekorationer som jag ville sätta dit. Bokstäverna i Faster har jag köpt på Panduros outlet i Ullared. Ett helt ark bokstäver för 18kr!

Kommentarer

  1. Haha, fiffigt med blommorna! Å du. du hinner va med på Vintage swappen fortfarande ;)

    SvaraRadera
  2. Jättefin LO!

    Jag håller med dig - att man aldrig har tillräckligt med pysseltid! Hoppas att du hittar tiden du behöver! ;)

    /Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!