Fortsätt till huvudinnehåll

Ytterligare en snabbis

Jag hittar ingen scrapptid! Frustrerande... Vill så gärna pyssla men tiden finns helt enkelt inte. Idag är min man i Norge med jobbet så kanske kan jag smyga mig ner när barnen somnat i kväll. Har snabbscrappat en LO till här i veckan. Smyger ner när Ugglan förmiddagssover, men det blir inte så långa stunder för hon sover inte så länge åt gången.
Denna overlayen har legat på pysselbordet länge. Tycker den är sååå fin men har inte hittat något ställe att sätta den på. Den är från Fancy Pants o köpt för flera år sedan. Har en till som är jättefin men som inte heller har blivit använd ännu... Här passade den bra, gillar kombinationen med svart/vit foto o overlay med färg.


Dessutom kunde jag täcka över dubbelhakan som jag fick på detta fotot :) Jättebra!! Det blev inte mer än detta. Kunde inte hitta några dekorationer som jag ville sätta dit. Bokstäverna i Faster har jag köpt på Panduros outlet i Ullared. Ett helt ark bokstäver för 18kr!

Kommentarer

  1. Haha, fiffigt med blommorna! Å du. du hinner va med på Vintage swappen fortfarande ;)

    SvaraRadera
  2. Jättefin LO!

    Jag håller med dig - att man aldrig har tillräckligt med pysseltid! Hoppas att du hittar tiden du behöver! ;)

    /Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.