Fortsätt till huvudinnehåll

Toklycklig


Tittade in på Scrapbrukets blogg o fick se deras majutmaning. Gillade utmaningen jättemycket o tänkte att häär ska jag vara med. Meeen så scrollade jag ner på sidan o fick se Jennys inspirationstolkning o fastnade helt. Så det blev en lift av Jennys fina LO istället för medverkan i tävlingen. Blev jättenöjd med min LO, men så gör ju Jenny underbara alster oxå :)

Kommentarer

 1. Du är för go=)
  TACK, vilken fin lift, underbart foto, härliga färger. Så smickrad jag blev när jag såg att du liftat mig *KRAM*

  //Jenny/e.j.m

  SvaraRadera
 2. Snygg lo, gillar färgvalen och att den ändå är ganska enkel. Det är roligt att lifta :) Lycka till :)
  Kram Kattiz

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.