Fortsätt till huvudinnehåll

Tofsfia

Grodan är såååååå söt i tofsar men vill sällan ha det. Hon har en del tofsar i en skål o nu har jag hotat med att kasta dem om hon inte använder dem. De senaste fyra dagarna har hon därför haft tofs. Envetnast vinner?
En av figurerna på hennes gula tofs ramlade av i förrgår o den pyssliga mamma passade så  klart på...


Mönsterpappren är från Maja Designs FIKA?-serie. Har köpt många av de pappren. De är så fina! På tagen finns lite text för eftervärlden :)
Detta är alster nr 188 i min 365alster på ett år-utmaning o nr 14 i senaste 50alster innan shopping. Skulle önska att jag hade lite mer tid till papperspyssel, men det är väl så att jag får använda min timmar till trädgården nu när vädret tillåter. Vill ju gärna vara där med. Ibland önskar man sig fler timmar på dygnet...

Kommentarer

  1. Vilken härlig LO på din sötnos! Kul ide att använda tofsfiguren! :-)

    SvaraRadera
  2. vilken sötnos till dotter!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.