Fortsätt till huvudinnehåll

Stilig liten kille

Oj! Det är så många som är inne i min blogg just nu. Så roligt! Hoppas att ni hittar något som tilltalar er.
Fortsätter med bilder på min brorson. Hanna har gjort ett album till min stora tjej sedan hon var liten. Blev så inspirerad av detta när Grodan fick titta i albumet för ett tag sedan, Grodan tyckte det var jätteroligt att se bilder på sig själv. Körde därför igång med två album, ett till vardera brorsbarn. Idag har jag gjort klart en LO med jultema. Känns ju lite fel när det är 24grader ute o solen strålar från klarblå himmel men det var där jag var i högen av bilder.


Blev faktiskt väldigt nöjd med den här. Fick använd lite gamla stickers köpa på Panduro, paketen. Skrev jounaling på datorn, lyckades inte skriva ut det på det papper som jag ville ha, men det blev bra ändå. Å så bling bling så klart :)
Gillar att scrappa i mycket färg men när jag ska göra något till pojkar blir det gärna mörka papper o pojkigare dekos. Försöker bryta den trenden med detta album. Varför ska det inte vara färg till dem oxå? O pojkar gillar väl oxå fjärilar? Även om denna goa lilla kille har en STOOORT kärlek till traktorer :)

Kommentarer

  1. Fin LO. Och visst kan killar också gilla fjärilar =D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.