Fortsätt till huvudinnehåll

Stilig liten kille

Oj! Det är så många som är inne i min blogg just nu. Så roligt! Hoppas att ni hittar något som tilltalar er.
Fortsätter med bilder på min brorson. Hanna har gjort ett album till min stora tjej sedan hon var liten. Blev så inspirerad av detta när Grodan fick titta i albumet för ett tag sedan, Grodan tyckte det var jätteroligt att se bilder på sig själv. Körde därför igång med två album, ett till vardera brorsbarn. Idag har jag gjort klart en LO med jultema. Känns ju lite fel när det är 24grader ute o solen strålar från klarblå himmel men det var där jag var i högen av bilder.


Blev faktiskt väldigt nöjd med den här. Fick använd lite gamla stickers köpa på Panduro, paketen. Skrev jounaling på datorn, lyckades inte skriva ut det på det papper som jag ville ha, men det blev bra ändå. Å så bling bling så klart :)
Gillar att scrappa i mycket färg men när jag ska göra något till pojkar blir det gärna mörka papper o pojkigare dekos. Försöker bryta den trenden med detta album. Varför ska det inte vara färg till dem oxå? O pojkar gillar väl oxå fjärilar? Även om denna goa lilla kille har en STOOORT kärlek till traktorer :)

Kommentarer

  1. Fin LO. Och visst kan killar också gilla fjärilar =D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!