Fortsätt till huvudinnehåll

Stilig liten kille

Oj! Det är så många som är inne i min blogg just nu. Så roligt! Hoppas att ni hittar något som tilltalar er.
Fortsätter med bilder på min brorson. Hanna har gjort ett album till min stora tjej sedan hon var liten. Blev så inspirerad av detta när Grodan fick titta i albumet för ett tag sedan, Grodan tyckte det var jätteroligt att se bilder på sig själv. Körde därför igång med två album, ett till vardera brorsbarn. Idag har jag gjort klart en LO med jultema. Känns ju lite fel när det är 24grader ute o solen strålar från klarblå himmel men det var där jag var i högen av bilder.


Blev faktiskt väldigt nöjd med den här. Fick använd lite gamla stickers köpa på Panduro, paketen. Skrev jounaling på datorn, lyckades inte skriva ut det på det papper som jag ville ha, men det blev bra ändå. Å så bling bling så klart :)
Gillar att scrappa i mycket färg men när jag ska göra något till pojkar blir det gärna mörka papper o pojkigare dekos. Försöker bryta den trenden med detta album. Varför ska det inte vara färg till dem oxå? O pojkar gillar väl oxå fjärilar? Även om denna goa lilla kille har en STOOORT kärlek till traktorer :)

Kommentarer

  1. Fin LO. Och visst kan killar också gilla fjärilar =D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!