Fortsätt till huvudinnehåll

Snart 2500 besökare

Tänk vad fort det går, snart är jag uppe i 2500 besökare. Bara ett par kvar. Är så glad att ni vill komma in o titta hos mig! Det är bara några dagar kvar innan candyn löper ut. På söndag drar jag en vinnare. Troligtvis med hjälp av min dotter, Grodan.
Idag har jag inte fått något pysslat. Har däremot varit inne i Gbg o tränat. Första gången på måååånga månader. Råkade handla ett par scrappgrejer oxå, pinsamt men sant. Har ju börjat en ny utmaning med 50 alster innan shopping o har redan halkat. Beror nog mest på att det inte är så ofta jag är inne i stan. Skulle ju bara titta vad olika berlocker kostade för att kunna jämföra med en sida på nätet... Jaja, bara till att använda grejerna. Får försöka skärpa mig i fortsättningen.

Kommentarer

  1. Kul att du tittade in i min blogg och dessutom lämnade ett avtryck innan du gick. Jätte fina saker som du skapat!

    SvaraRadera
  2. Grattis till så många besökare! :)
    Och jag förstår att det är lätt att halka dit, jag skulle inte kunna anta en sådan utmaning. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!