Fortsätt till huvudinnehåll

Snart 2500 besökare

Tänk vad fort det går, snart är jag uppe i 2500 besökare. Bara ett par kvar. Är så glad att ni vill komma in o titta hos mig! Det är bara några dagar kvar innan candyn löper ut. På söndag drar jag en vinnare. Troligtvis med hjälp av min dotter, Grodan.
Idag har jag inte fått något pysslat. Har däremot varit inne i Gbg o tränat. Första gången på måååånga månader. Råkade handla ett par scrappgrejer oxå, pinsamt men sant. Har ju börjat en ny utmaning med 50 alster innan shopping o har redan halkat. Beror nog mest på att det inte är så ofta jag är inne i stan. Skulle ju bara titta vad olika berlocker kostade för att kunna jämföra med en sida på nätet... Jaja, bara till att använda grejerna. Får försöka skärpa mig i fortsättningen.

Kommentarer

  1. Kul att du tittade in i min blogg och dessutom lämnade ett avtryck innan du gick. Jätte fina saker som du skapat!

    SvaraRadera
  2. Grattis till så många besökare! :)
    Och jag förstår att det är lätt att halka dit, jag skulle inte kunna anta en sådan utmaning. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!