Fortsätt till huvudinnehåll

Ny utmaning

Det har gått lite mycket scrappengar det senaste. Var inne hos Pappersbiten igen i förra veckan o köpte på mig lite papper. Måste verkligen skärpa mig! Behöver ju spara pengar till lite andra grejer... Sååå, jag har hoppat på utmaningen på Svenskscrapbooking.se igen. Denna gång tänkte jag göra 50 alter innan shopping. Kanske att det kan få igång mig i pysselrummet oxå. Det är ganska dött där just nu. Trädgården tar nästan all min tid. Det är så svårt att gå in när det är ljumma, ljusa kvällar ute. Jaja, ska försöka smyga ner nu när Ugglan somnat.

Sååå roligt med alla dessa kommentarer o följare i o med min bloggcandy! Det ska bli spännande o se vem som vinner...

Kommentarer

  1. Hej! Vad roligt att du hittat min blogg - och dessutom tagit dig tid att kommentera :) Tack! Kul med ytterligare en pysslande o bakande sjuksköterska... Din son som gillar traktorer? Isf kan vi bilda klubb - min 2-åring är såld på allt som rullar. Fin blogg! Tittar till här då o då... Hejsvejs så länge

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!