Fortsätt till huvudinnehåll

Mat

Åh vilken dag! Fullt ös från morgon till kväll. Det är min födelsedag idag. Har varit med Ugglan på ettårskontroll, pappa kom, vi hämtade Grodan på förskolan, barnen lekte med morfar o jag dekorerade tårtan o sedan kom lite gäster. Mysigt med lite mindre gäng, man får lite tid för gästerna då. Nu är jag ganska trött. Funderar på att gå ut en sväng, kanske en promenad.
Vill visa en LO till min brorson idag. Det blir mest bilder på honom just nu. Den här LOn blev lite knasig. Kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Den blev mest konstig. Hade en vision när jag började men det blev inte som jag tänkt.


Inspirerades av en skiss hos Arkivet. Orkar inte skicka in någon bild för att vara med i tävlingen men det är ändå kul med utmaningar. Meeen som sagt, lite knasig...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.