Fortsätt till huvudinnehåll

17 rävar

Såg att det var flera på svenskscrapbooking.se som hade gjort så fina LOs till skissutmaningen v20 hos SWEscrapbook. Var ju bara tvungen att gå in o titta på den där skissen o så här blev min tolkning. 


Är inte helt nöjd med textrutan i nederkant. Skulle tänkt efter en stund till innan jag gjorde den. Sabbar liksom hela LOn. Mycket irriterande. Kunde inte komma på hur jag skulle få den ogjord så den får vara där. Bilder på Grodan är heeelt underbar! Hon är så full i bus... Det riktigt lyser om hela henne, älskade lilla Groda.

Kommentarer

  1. Hejsan! Jag tycker textrutan var helt OK. :) Hela LO:n är jättefin!!

    SvaraRadera
  2. Textrutan funkar fint ihop med det andra! Kan avslöja att jag oxå är självkritisk när det kommer till text som jag skrivit på fri hand på mina layouter. Blir liksom aldrig nöjd. Men försöker ändå göra så på några layouter, som ett minne. Och tänker: det är handgjort, det är handgjort - och det ska synas! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.