Fortsätt till huvudinnehåll

17 rävar

Såg att det var flera på svenskscrapbooking.se som hade gjort så fina LOs till skissutmaningen v20 hos SWEscrapbook. Var ju bara tvungen att gå in o titta på den där skissen o så här blev min tolkning. 


Är inte helt nöjd med textrutan i nederkant. Skulle tänkt efter en stund till innan jag gjorde den. Sabbar liksom hela LOn. Mycket irriterande. Kunde inte komma på hur jag skulle få den ogjord så den får vara där. Bilder på Grodan är heeelt underbar! Hon är så full i bus... Det riktigt lyser om hela henne, älskade lilla Groda.

Kommentarer

  1. Hejsan! Jag tycker textrutan var helt OK. :) Hela LO:n är jättefin!!

    SvaraRadera
  2. Textrutan funkar fint ihop med det andra! Kan avslöja att jag oxå är självkritisk när det kommer till text som jag skrivit på fri hand på mina layouter. Blir liksom aldrig nöjd. Men försöker ändå göra så på några layouter, som ett minne. Och tänker: det är handgjort, det är handgjort - och det ska synas! =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.