Fortsätt till huvudinnehåll

Total pysseltorka....

Har ju varit så vansinnigt kreativ under två månader så nu tog det liksom stopp. :)
Har vid tre tillfällen under helgen suttit nere i källaren o pillat lite men gått upp igen för det har bara gjort mig deppig att se grejerna men inte få något gjort. Har gjort en cupcake o 2 LOs men de saknar "det där" så de är inte klara ännu. Ska på shoppingspree i morgon, hoppas hitta ny inspiration då. Har 2 CS kvar, båda i grönt o få papper som passar ihop med dem.

På pappersfronten lyckades jag väldigt bra med min utmaning, har inte mycket papper kvar. Lärde mig oxå flera sätt att göra egna dekorationer på, blir inte lika låst när jag kan göra egna dekos. Men det finns mycket tingeltangel kvar. Kanske ska ordna en Swapp med gamla grejer... Bara för att få blandat runt på grejerna lite.
Ibland funderar jag på varför jag köpt dem alls... Grodan är bara tre år än så hon kan inte få allt. Får väl spara det i små askar för henne att få senare. :)

Idag blir det nog brödbak istället för papperspyssel. Tråkväder på utsidan, regn o blåst. Skulle vilja grejat lite i trädgårdslanden idag, men har ingen lust att gå ut när det regnar så det får vänta till dagar med bättre väder.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.