Fortsätt till huvudinnehåll

Total pysseltorka....

Har ju varit så vansinnigt kreativ under två månader så nu tog det liksom stopp. :)
Har vid tre tillfällen under helgen suttit nere i källaren o pillat lite men gått upp igen för det har bara gjort mig deppig att se grejerna men inte få något gjort. Har gjort en cupcake o 2 LOs men de saknar "det där" så de är inte klara ännu. Ska på shoppingspree i morgon, hoppas hitta ny inspiration då. Har 2 CS kvar, båda i grönt o få papper som passar ihop med dem.

På pappersfronten lyckades jag väldigt bra med min utmaning, har inte mycket papper kvar. Lärde mig oxå flera sätt att göra egna dekorationer på, blir inte lika låst när jag kan göra egna dekos. Men det finns mycket tingeltangel kvar. Kanske ska ordna en Swapp med gamla grejer... Bara för att få blandat runt på grejerna lite.
Ibland funderar jag på varför jag köpt dem alls... Grodan är bara tre år än så hon kan inte få allt. Får väl spara det i små askar för henne att få senare. :)

Idag blir det nog brödbak istället för papperspyssel. Tråkväder på utsidan, regn o blåst. Skulle vilja grejat lite i trädgårdslanden idag, men har ingen lust att gå ut när det regnar så det får vänta till dagar med bättre väder.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.