Fortsätt till huvudinnehåll

Square Stamp Calenders

Köpte en liten frimärkskalender på Rekordträffen hösten 2009, tyckte den var sååå söt. Den är från Shabby Chic Crafts. I går gjorde jag klart augusti, september, november o december. Gör albumet i 6"x6" så det finns inte plats för så mycket dekorationer eller jounaling. De är därför ganska enkla.


Hade lite otur (eller tur) när jag skulle skriva ut bilder oxå, den gula färgen tog slut i skrivaren o det fanns ingen på lager... Sååå jag får scrappa m svartvita foton. Gör inte det särskilt ofta, tråkigt nog. Tycker ju att det blir så fint m svartvitt.


Här har jag använt vanliga pärlor som dekor. Ja, vanliga är de ju inte eftersom de ser ut som löv, men det är inga halvpärlor.


 Här har jag använd en filtbord som jag köpte för lääääänge sedan. Passade ju bra när jag scrappade om får flytt från stan. :)


Här har jag färglagt en plastsnöflinga m acrylfärg.
Som sagt, enkla LOs. Kalendern förhöjer ju hela LOn. Skulle kunna tänka mig att göra något liknande om 2011. Får se om jag hittar någon tilltalande kalender någonstanns. 6" är ju så snabbscrappat oxå :)

Kommentarer

  1. Vilka fina små LOs! Husfiltbordern passade ju perfekt och var skitsnygg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.