Fortsätt till huvudinnehåll

Square Stamp Calenders

Köpte en liten frimärkskalender på Rekordträffen hösten 2009, tyckte den var sååå söt. Den är från Shabby Chic Crafts. I går gjorde jag klart augusti, september, november o december. Gör albumet i 6"x6" så det finns inte plats för så mycket dekorationer eller jounaling. De är därför ganska enkla.


Hade lite otur (eller tur) när jag skulle skriva ut bilder oxå, den gula färgen tog slut i skrivaren o det fanns ingen på lager... Sååå jag får scrappa m svartvita foton. Gör inte det särskilt ofta, tråkigt nog. Tycker ju att det blir så fint m svartvitt.


Här har jag använt vanliga pärlor som dekor. Ja, vanliga är de ju inte eftersom de ser ut som löv, men det är inga halvpärlor.


 Här har jag använd en filtbord som jag köpte för lääääänge sedan. Passade ju bra när jag scrappade om får flytt från stan. :)


Här har jag färglagt en plastsnöflinga m acrylfärg.
Som sagt, enkla LOs. Kalendern förhöjer ju hela LOn. Skulle kunna tänka mig att göra något liknande om 2011. Får se om jag hittar någon tilltalande kalender någonstanns. 6" är ju så snabbscrappat oxå :)

Kommentarer

  1. Vilka fina små LOs! Husfiltbordern passade ju perfekt och var skitsnygg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!