Fortsätt till huvudinnehåll

Scrappiz CC

Under påsken pågår en cybercrop hos Scrappiz, det är väl ingen som missat det? :) Drog ut utmaningarna på papper i förrgår men fick liksom inte tummen ur. Fastnade redan på första utmaningen eftersom jag inte har något gult att scrappa med. Men i går hittade jag lite inspiration när Ugglan somnade på förmiddagen o påbörjade två utmaningar.
Att skapa monokromatiskt kan jag tycka är ganska roligt. Gör det väldigt sällan, det  blir egentligen bara när jag får en utmaning på någon träff eller så. Nu blev det en LO till utmaningen sponsrad av Skaparlustens. En grön! För det var det enda jag kunde hitta mycket av :) Gillar grönt i de flesta nyanser o det passar bra att göra en LO till brorsonen i den färgen då han ofta har grönt på sig.


Har krafsat långt ner i lådorna. Bingobrickan köpte jag för flera år sedan o har inte använt många av dem (det var 20st i paketet). Nallen är egentligen en kakeldekor från Lagerhaus, oxå köpt för flera år sedan.

Kommentarer

 1. Härligt grön LO! Snyggt med svartvitt foto till!

  SvaraRadera
 2. Jättesöt!! Jag har också kommit igång med CC:n lite nu...

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar LO, ljuvliga färger

  SvaraRadera
 4. Jättefin layout! Älskar grönt!

  SvaraRadera
 5. Läcker layout!Grönt är skönt!

  /Jeany

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!