Fortsätt till huvudinnehåll

Scrappiz CC

Under påsken pågår en cybercrop hos Scrappiz, det är väl ingen som missat det? :) Drog ut utmaningarna på papper i förrgår men fick liksom inte tummen ur. Fastnade redan på första utmaningen eftersom jag inte har något gult att scrappa med. Men i går hittade jag lite inspiration när Ugglan somnade på förmiddagen o påbörjade två utmaningar.
Att skapa monokromatiskt kan jag tycka är ganska roligt. Gör det väldigt sällan, det  blir egentligen bara när jag får en utmaning på någon träff eller så. Nu blev det en LO till utmaningen sponsrad av Skaparlustens. En grön! För det var det enda jag kunde hitta mycket av :) Gillar grönt i de flesta nyanser o det passar bra att göra en LO till brorsonen i den färgen då han ofta har grönt på sig.


Har krafsat långt ner i lådorna. Bingobrickan köpte jag för flera år sedan o har inte använt många av dem (det var 20st i paketet). Nallen är egentligen en kakeldekor från Lagerhaus, oxå köpt för flera år sedan.

Kommentarer

 1. Härligt grön LO! Snyggt med svartvitt foto till!

  SvaraRadera
 2. Jättesöt!! Jag har också kommit igång med CC:n lite nu...

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar LO, ljuvliga färger

  SvaraRadera
 4. Jättefin layout! Älskar grönt!

  SvaraRadera
 5. Läcker layout!Grönt är skönt!

  /Jeany

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.