Fortsätt till huvudinnehåll

Scrappiz CC

Under påsken pågår en cybercrop hos Scrappiz, det är väl ingen som missat det? :) Drog ut utmaningarna på papper i förrgår men fick liksom inte tummen ur. Fastnade redan på första utmaningen eftersom jag inte har något gult att scrappa med. Men i går hittade jag lite inspiration när Ugglan somnade på förmiddagen o påbörjade två utmaningar.
Att skapa monokromatiskt kan jag tycka är ganska roligt. Gör det väldigt sällan, det  blir egentligen bara när jag får en utmaning på någon träff eller så. Nu blev det en LO till utmaningen sponsrad av Skaparlustens. En grön! För det var det enda jag kunde hitta mycket av :) Gillar grönt i de flesta nyanser o det passar bra att göra en LO till brorsonen i den färgen då han ofta har grönt på sig.


Har krafsat långt ner i lådorna. Bingobrickan köpte jag för flera år sedan o har inte använt många av dem (det var 20st i paketet). Nallen är egentligen en kakeldekor från Lagerhaus, oxå köpt för flera år sedan.

Kommentarer

 1. Härligt grön LO! Snyggt med svartvitt foto till!

  SvaraRadera
 2. Jättesöt!! Jag har också kommit igång med CC:n lite nu...

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar LO, ljuvliga färger

  SvaraRadera
 4. Jättefin layout! Älskar grönt!

  SvaraRadera
 5. Läcker layout!Grönt är skönt!

  /Jeany

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!