Fortsätt till huvudinnehåll

OA-väska

Ibland när jag surfar runt på olika sidor ramlar jag över grejer som jag bara inte kan låta bli att göra. Igår tittade jag in hos Rimna´s skafferi o hittade denna underbara väska! Var ju bara tvungen att göra mig en egen. Det finns en beskrivning på hur man gör den hos Scrapptagen. Så här blev min...


Pappret är från October Afternoon Daydream-serien. Bandet är köpt på Panduro o tillhör deras Tilda-serie tror jag. Knappen är från en gammal kappa :) o är väl egentligen mörk grön men ser väldigt svart ut på bilden.


Gillar October Afternoons logga, hoppas att det är ok att använda den så här. Ska ju ha väskan själv :)


Satte dit magneter för att kunna öppna o stänga.Inne i kan man ju dekorera om man vill. Rimna hade stämplat i botten på sin. Vet inte vad jag ska ha min till ännu så det får vänta. Kanske gör ett minialbum på insidan senare, med bilder från våren kanske :)

Kommentarer

  1. Vilken fin väska!! Kanske nåt att stoppa lite godis i till påsk? :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.