Fortsätt till huvudinnehåll

OA-väska

Ibland när jag surfar runt på olika sidor ramlar jag över grejer som jag bara inte kan låta bli att göra. Igår tittade jag in hos Rimna´s skafferi o hittade denna underbara väska! Var ju bara tvungen att göra mig en egen. Det finns en beskrivning på hur man gör den hos Scrapptagen. Så här blev min...


Pappret är från October Afternoon Daydream-serien. Bandet är köpt på Panduro o tillhör deras Tilda-serie tror jag. Knappen är från en gammal kappa :) o är väl egentligen mörk grön men ser väldigt svart ut på bilden.


Gillar October Afternoons logga, hoppas att det är ok att använda den så här. Ska ju ha väskan själv :)


Satte dit magneter för att kunna öppna o stänga.Inne i kan man ju dekorera om man vill. Rimna hade stämplat i botten på sin. Vet inte vad jag ska ha min till ännu så det får vänta. Kanske gör ett minialbum på insidan senare, med bilder från våren kanske :)

Kommentarer

  1. Vilken fin väska!! Kanske nåt att stoppa lite godis i till påsk? :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.