Fortsätt till huvudinnehåll

Nya utmaningar o två nya LOs

Ni har nog förstått att jag gillar utmaningar :D Har därför påbörjat två nya som löper parallellt. 365 alster har jag redan berättat om. Är med på en månadsutmaning på svenskscrapbooking.se oxå. Den går ut på att skriva upp saker man ska använda i sitt skapande o göra detta under en månad. Så här ser min lista ut:


1. Overlays
2. Wellpap
3. Stämpla på LO
4. CB
5. LO m minst 3mönsterpapper
6. rubons
7. Chipboard shapes
8. Bubbelplast
9. Vanliga pärlor
10. Köpa någon helt nytt o användaIdag har jag köpt glittermist som då blir nr10 för de har jag inte använt tidigare. 
Alster nr 151 är en cupcake i studentfärger som jag inte kan visa ännu. Har planer på att ge bort den. Alster nr 152 är en LO.Här har jag använt mig av 3. o 8. på listan. Swirlen är gjord med en Clearstamp från Reprint.
Alster 153 är oxå en LO.


Här jag har med 5. pappren är från October Afternoon, American Craft o S.e.i. och 6. Rub ons från Fancy Pants. Så sex stycken grejer kvar att göra. 


Idag har jag varit på Pappersbiten med Hanna o gjort slut på pengar. Köpte måååånga CS, nästa lika många mönsterpapper o lite annat grejs. Hoppas komma ner i källaren i kväll o greja lite. Mycket inspirerade m lite shopping! 

Kommentarer

  1. Du gjorde verkligen en tokshopping idag! Massvis med fint! Ska bli späänande att se vad det blir.

    SvaraRadera
  2. Oj så fina saker du gör, tur jag kikade in här.
    Ha en fin em,
    Kram ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.