Fortsätt till huvudinnehåll

Nya utmaningar o två nya LOs

Ni har nog förstått att jag gillar utmaningar :D Har därför påbörjat två nya som löper parallellt. 365 alster har jag redan berättat om. Är med på en månadsutmaning på svenskscrapbooking.se oxå. Den går ut på att skriva upp saker man ska använda i sitt skapande o göra detta under en månad. Så här ser min lista ut:


1. Overlays
2. Wellpap
3. Stämpla på LO
4. CB
5. LO m minst 3mönsterpapper
6. rubons
7. Chipboard shapes
8. Bubbelplast
9. Vanliga pärlor
10. Köpa någon helt nytt o användaIdag har jag köpt glittermist som då blir nr10 för de har jag inte använt tidigare. 
Alster nr 151 är en cupcake i studentfärger som jag inte kan visa ännu. Har planer på att ge bort den. Alster nr 152 är en LO.Här har jag använt mig av 3. o 8. på listan. Swirlen är gjord med en Clearstamp från Reprint.
Alster 153 är oxå en LO.


Här jag har med 5. pappren är från October Afternoon, American Craft o S.e.i. och 6. Rub ons från Fancy Pants. Så sex stycken grejer kvar att göra. 


Idag har jag varit på Pappersbiten med Hanna o gjort slut på pengar. Köpte måååånga CS, nästa lika många mönsterpapper o lite annat grejs. Hoppas komma ner i källaren i kväll o greja lite. Mycket inspirerade m lite shopping! 

Kommentarer

  1. Du gjorde verkligen en tokshopping idag! Massvis med fint! Ska bli späänande att se vad det blir.

    SvaraRadera
  2. Oj så fina saker du gör, tur jag kikade in här.
    Ha en fin em,
    Kram ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.