Fortsätt till huvudinnehåll

L.Scrapbooking månadsutmaning

Ramlade över den här utmaningen på L.Scrapbooking. Tycke att det var en kul skiss så jag filade ihop ett alster.


Ideén med knappar som vimplar hittade jag hos Emmeli. Hon gör så fina alster, dyker ofta in där o kikar.
Jaha, då är det bara att hoppas på vinst :) Har letat upp fler utmaningar på lite olika bloggar som jag ska ta mig ann det närmaste. En började jag på i går, färgen ligger o torkar. Kanske kan hitta tid i helgen o göra klart den.

Kommentarer

 1. Oj, vad mycket fint det fanns i din blogg! Tack för titten! Hit kommer jag igen...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Oj d va minsann inte dåligt filat : ) Den e jätte läcker!!!
  Tack för titten hos mig : ))

  SvaraRadera
 3. Va fint det blev med det runda bakom!
  Väldigt fin lo!

  SvaraRadera
 4. Denna blev ju kanonfin:) Tusen tack för ditt avtryck hos mig.
  Ha det bra!
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 5. Jättefin LO! Gillar vimpeln och kombon med rosa och rött. Lycka till :)
  /Emmelie

  SvaraRadera
 6. I like the idea! I can also do so?
  I'm sorry, I write through google translator)))

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.