Fortsätt till huvudinnehåll

Konserv för sötsugna

Hinner inte med allt jag vill. Vi ska ha kalas nästa helg o vill därför prioritera trädgården. Det blir därför inte så mycket pysslat. Det har ju varit påsk oxå o vi har varit på sommarstället o grejat i den trädgården. Det ganska skönt nu när vardagen kommer. Idag har jag inte gjort något vettigt. Landen får vänta till kvällen för det är för varmt nu på dagen när solen ligger på. Ugglan somnade en sväng nu så jag passade på att smyga ner o göra klart en konserv jag började på i förra veckan.


Och JA, jag har börjat gilla effekten av Glimmer mist :D Min heter Starfish o är skönt rååååsa. I konserven finns kolor. Har ganska många födelsedagsbarn i maj så den kan säkert komma till användning. Självklart har jag varit inne hos Tesa igen o tittat. Där finns en bra beskrivning på hur man gör burken oxå. Tyvärr kommer bloggen kanske inte finnas kvar eftersom Prickiform kommer att stänga. Tråkigt tycker jag.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.