Fortsätt till huvudinnehåll

Grodan bygger bo :)

Grodans pysselpassion har väl ingen missat. Här pysslas stup i kvarten. I alla fall en session varje dag :) Limstiftet behöver snart bytas ut o hon köpte en egen rulle tejp när vi var på marknaden i slutet av mars. Har jag sagt att hon är 3½år? Underbar ålder. För det mesta :) Hon är dock ganska lik sin mamma (mig alltså), tänder på två röda o blir rosenrasande över till synes ingenting. Så lika snabbt som pysslande är i gång kan det gå över i ilska o sluta med tårar o raseri. Vi har planer på att ge henne ett skrivbord i födelsedagspresent, nu pysslar hon på köksbordet vilket är lite krångligt o kräver att  jag springer o servar med papper o pennor.
Idag har hon gjort en fågelholk till mig. Jag såg en så söt holk i tidningen Allt som Scrap o visade Grodan hur man kunde göra. Har hjälpt henne limma o klippa hålet. Hon har själv komponerat pappren.
Visst är den söt?!

Kommentarer

  1. Jättesöt!!! Kanske kan vara nåt för min 3 1/2 åring också?!?

    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. vilken fin, vad duktig hon är!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.