Fortsätt till huvudinnehåll

Grodan bygger bo :)

Grodans pysselpassion har väl ingen missat. Här pysslas stup i kvarten. I alla fall en session varje dag :) Limstiftet behöver snart bytas ut o hon köpte en egen rulle tejp när vi var på marknaden i slutet av mars. Har jag sagt att hon är 3½år? Underbar ålder. För det mesta :) Hon är dock ganska lik sin mamma (mig alltså), tänder på två röda o blir rosenrasande över till synes ingenting. Så lika snabbt som pysslande är i gång kan det gå över i ilska o sluta med tårar o raseri. Vi har planer på att ge henne ett skrivbord i födelsedagspresent, nu pysslar hon på köksbordet vilket är lite krångligt o kräver att  jag springer o servar med papper o pennor.
Idag har hon gjort en fågelholk till mig. Jag såg en så söt holk i tidningen Allt som Scrap o visade Grodan hur man kunde göra. Har hjälpt henne limma o klippa hålet. Hon har själv komponerat pappren.
Visst är den söt?!

Kommentarer

  1. Jättesöt!!! Kanske kan vara nåt för min 3 1/2 åring också?!?

    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. vilken fin, vad duktig hon är!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!