Fortsätt till huvudinnehåll

En altrad ask för smycken

Påbörjade en ask i veckan. Grodan ville pyssla o då passade jag på att plocka upp papper o en ask o pyssla lite jag med. Ugglan har inget smyckesskrin o nu köpte jag ett så fint papper från Maja Design som passade perfekt. Har lite askar liggande för man vet ju aldrig :) Den här är från min mans gamla HTC. Jättebra ask, ganska stor. Ugglan ska nog få plats med lite smycken där i.


Pappret var mönstrat i rosa på båda sidor så jag valde sidan m hjärtan till askens framsida o den m schabloner till resten av sidorna.


Texten i framkant " Ab imo pectore" betyder Av hela mitt hjärta. Tyckte jag var lite sött så det fick sitta där.

 Blommor o krimskrams :) Metallbiten som sticker fram under är ett metallhörn jag fick när jag köpte limduttar för ett tag sedan. Minirosorna köpte jag på Nossebro marknad förra onsdagen, till överpris visade det sig :( 1an i metall är från en prislapp på ett par jeans. Tagen har jag stämplat med brunt o rosa o min swirl-stämpel från Panduro. Har satt lite halvpärlor här o var. Har sprayat m Glimmermist oxå!!! Får ju inte glömma det. Ingår ju i en utmaning. Överskattat är min spontana reaktion, men kanske kommer på ett bra användningsområde. Ha en skön dag!!

Kommentarer

 1. Ååååå vilken fin ask, önskar min sambo kunde donera en låda - men den har han säkert redan slängt.

  SvaraRadera
 2. Oj vilken snygg ask! Bra att återanvända askar sådär! Jag har ett helt skåp fullt med bra att ha kartonger. Jag borde nog botanisera i det och dekorera några av dem.

  SvaraRadera
 3. WOOOW vilken snygg ask!!
  Ugglan kommer att bli såååå glad!! :D

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. ååå så snygg. Lagom dekorerad så det inte blir svårt att öppna och stänga! LIke!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.