Fortsätt till huvudinnehåll

En altrad ask för smycken

Påbörjade en ask i veckan. Grodan ville pyssla o då passade jag på att plocka upp papper o en ask o pyssla lite jag med. Ugglan har inget smyckesskrin o nu köpte jag ett så fint papper från Maja Design som passade perfekt. Har lite askar liggande för man vet ju aldrig :) Den här är från min mans gamla HTC. Jättebra ask, ganska stor. Ugglan ska nog få plats med lite smycken där i.


Pappret var mönstrat i rosa på båda sidor så jag valde sidan m hjärtan till askens framsida o den m schabloner till resten av sidorna.


Texten i framkant " Ab imo pectore" betyder Av hela mitt hjärta. Tyckte jag var lite sött så det fick sitta där.

 Blommor o krimskrams :) Metallbiten som sticker fram under är ett metallhörn jag fick när jag köpte limduttar för ett tag sedan. Minirosorna köpte jag på Nossebro marknad förra onsdagen, till överpris visade det sig :( 1an i metall är från en prislapp på ett par jeans. Tagen har jag stämplat med brunt o rosa o min swirl-stämpel från Panduro. Har satt lite halvpärlor här o var. Har sprayat m Glimmermist oxå!!! Får ju inte glömma det. Ingår ju i en utmaning. Överskattat är min spontana reaktion, men kanske kommer på ett bra användningsområde. Ha en skön dag!!

Kommentarer

 1. Ååååå vilken fin ask, önskar min sambo kunde donera en låda - men den har han säkert redan slängt.

  SvaraRadera
 2. Oj vilken snygg ask! Bra att återanvända askar sådär! Jag har ett helt skåp fullt med bra att ha kartonger. Jag borde nog botanisera i det och dekorera några av dem.

  SvaraRadera
 3. WOOOW vilken snygg ask!!
  Ugglan kommer att bli såååå glad!! :D

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. ååå så snygg. Lagom dekorerad så det inte blir svårt att öppna och stänga! LIke!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.