Fortsätt till huvudinnehåll

Cupcake för studenten

Varför inte bjuda den nybakade studenten på en kaka?? Gjorde ju två cupcakes i rosa o tänkte att de kanske kan vara kul som present. Men förutom mina döttrar så är min släkt inte särskilt råååååsa :) Såå, tänk om. Gjorde en i studentfärger istället.


Jag tycker nog att de rosa blev finare, men ska man ge bort något får man ju ibland tänka på den man ska ge grejen till oxå. Vi får väl se om den uppskattas här fram i vår.

Kommentarer

  1. Jättefin blev den, även om den inte är rosa! ;)

    SvaraRadera
  2. så cool...perfekt i student tider

    SvaraRadera
  3. Perfekt till en student. Super fin, väldigt "studentig" :o)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.