Fortsätt till huvudinnehåll

Återblick

Satt här vid mitt morgonkaffe o funderade lite. Jag började scrappa 2005. Gifte mig med min man då o ville göra ett album om det. Gick till INEX o köpte ett fint album o lite material. Satte ihop ett album o var ganska nöjd med mig själv. Gjorde ett par album om våran familjehund o gav bort i julklapp samma år. Sedan föddes Grodan hösten 2007 o jag började på ett par album till henne. LOn här är från hennes album.


Bokstäverna är urklippta från ett ark jag printat ut från nätet :) Var jättenöjd med denna LOn. Gjorde ett eget bakgrundspapper av ultraljudsbilden. Har utvecklat en aning sedan dess :) Känner inte att jag har någon särskild stil, men forum o bloggar har helt klart gett mig en bättre ordning på mina layouter.  Använder sällan gråskala nu för tiden. Skulle inte vilja göra om mina gamla album, men det är roligt att se hur man har utvecklats i sitt scrappande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!