Fortsätt till huvudinnehåll

Återblick

Satt här vid mitt morgonkaffe o funderade lite. Jag började scrappa 2005. Gifte mig med min man då o ville göra ett album om det. Gick till INEX o köpte ett fint album o lite material. Satte ihop ett album o var ganska nöjd med mig själv. Gjorde ett par album om våran familjehund o gav bort i julklapp samma år. Sedan föddes Grodan hösten 2007 o jag började på ett par album till henne. LOn här är från hennes album.


Bokstäverna är urklippta från ett ark jag printat ut från nätet :) Var jättenöjd med denna LOn. Gjorde ett eget bakgrundspapper av ultraljudsbilden. Har utvecklat en aning sedan dess :) Känner inte att jag har någon särskild stil, men forum o bloggar har helt klart gett mig en bättre ordning på mina layouter.  Använder sällan gråskala nu för tiden. Skulle inte vilja göra om mina gamla album, men det är roligt att se hur man har utvecklats i sitt scrappande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!