Fortsätt till huvudinnehåll

Andra alstret till CCn

Mitt andra bidrag till Scrappiz CC är en LO där journalingen skulle ta storplats o göras på ett sätt som man inte använder sig av annars. Jag skriver oftast min jounaling på små tags som jag köper eller ev gör själv. Alltid handskrivna även om jag har en kass handstil. Så denna utmaningen gjorde jag genom att skriva ut jounalingen på mönsterpappret. Rimna hade gjort det o jag tyckte det var så fint. Kollade inte på hennes LO när jag gjorde min, men man skulle kunna tro att jag gjort de för de blev ganska lika...


Ville hålla min enkel så texten skulle få ta mycket plats. Därför är det ganska minimalt m dekorationer. Kommer helt klart att använda mig att detta sätt att skriva igen. Tycker att det blev riktigt fint. Sedan kan man ju dekorera mer om man vill.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.