Fortsätt till huvudinnehåll

Winter

150-utmaningen närmar sig sitt slut. I går gjorde jag 3kort o 1LO. LOn var lite utan av en utmaning för jag ville använda skräpet jag hade här hemma. Mönsterpappret köpte jag för något år sedan för att göra just en vinterLO. Plockade sedan fram snöflingestickers, o allsköns grejer i silver som jag kunde hitta i gömmorna. Tycker nog att det blev rätt bra. Skulle vilja kunna sätta fast spetsen med häftklammer men har ingen bra häftapparat, den är pytteliten o böjer på fel ställe så det går bara om man är i kanten på LOn eller om man tänker efter för. Det gör jag sällan, tänker efter före. Inte när det kommer till scrap i alla fall :)

Kommentarer

  1. Jättefin LO! Jag har sett någon som tipsade om att vika upp häftapparaten och sedan häfta mot ett suddigummi. Sedan viker du in klammern på baksidan för hand.

    SvaraRadera
  2. Tycker spetsen var så fint formad med snöret i, ska jag prova.

    SvaraRadera
  3. Jättefin LO! Gillar att den är så enkel, fast ändå dekorerad på ett fint sätt. Skönt att kunna använda upp lite av det som ligger och skräpar! :o)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.