Fortsätt till huvudinnehåll

Säljer mina stämplar

Inventerade mina stämplar o insåg att jag hade 58st!!! Jag som inte använder stämplar... Tänkte därför sälja de flesta. Om du vill köpa någon meddela mig här i bloggen. Frakten tillkommer o jag meddelar dig via mail vad det kommer att kosta. Alla stämplar är omonterade om inget annat står.


1. 2,5cm filur 10kr SÅLD
2. 2,5cm filur 10kr SÅLD
3. 4,5 cm God Jul recept 20kr SÅLD


4. Magnoliakronor EZ-mont. 2cm resp 2,5cm 20kr
5. Clearstamp Lilja 3,5cm 10kr


6. Humla 5cm 10kr
7. Klubba 6,5cm 10kr
8. 6cm 10kr


9. 6cm (dåligt stämplad) 15kr


10. Lurvig tass 2,5cm 5kr
11. Tass 1,5cm 5kr
12. Ekollon 2cm resp 3cm 10kr
13. Dino 1,5cm 10kr
14. Krona 2,5cm 15kr


15. 15st Clearstamps 50kr

Kommentarer

 1. Jag vill gärna köpa 1 &2

  humlis@spray.se

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja köpa nummer 3

  Jenny/e.j.m

  jennys-kreativasida(snabela)tele2.se

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!