Fortsätt till huvudinnehåll

Minialbum till brorsonen

I förrgår fick jag lämnat ett minialbum jag gjort om min brorson så nu kan jag blogga det. Har gjort ganska många album på denna lilla sötkorv. Nästa steg är nog att göra ett album till honom som han kan få när han blir stor. Min kompis Hanna håller på med ett album om min stora tjej. Hon visade det för Grodan när vi var hos dem förra veckan o Grodan tyckte det var jättespännande. Kanske ska göra det till S oxå. Fick ju en brorsdotter förra veckan oxå. Så nu har jag en ursäkt att göra ytterligare ett album :D


Gör mina minialbum i 6" för det är enklast. Ibland blir det annat men för det mesta i den storleken. Har en stor kärlek till chipboardalbum oxå, men pga köpstoppet så kunde jag ju inte köpa någon sådant. 





Har lagt till prickiga organsaband runt öglorna samt ett naturfärgat snöre som håller ihop albumet. Brorsan verkade ganska glad så det är väl bra då. 

Kommentarer

  1. Såå himla fint! Du är ju hur duktig som helst :)
    Kram från lillkusinen

    SvaraRadera
  2. Superfint! Tack för titten! :)

    SvaraRadera
  3. Fint! Jag vill också gärna träffas och scrappa snart!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.