Fortsätt till huvudinnehåll

LO om en pysseltokig dotter

Gjorde som sagt 10 alster i går. Ugglan sov lite mer än två timmar på förmiddagen så då kunde jag göra klart inbjudningskorten som jag hade börjat på. Kommer inte visa alla sex korten, men detta tycker jag blev fint trots sin enkelhet.

Vi kallade henne Ugglan ganska tidigt. Smeknamnet fick hon då hon tittade så intensivt på allt o alla, ögonen är stora o blå o dessutom blinkar hon sällan. Passar bra att kallas uggla då :)
Igår kväll gick jag ner i källaren efter att barnen somnat o gjorde klart 4 LOs oxå. 3 av dem var redan påbörjade o låg bara o väntade på lite kort o andra detaljer.


Grodan är helt tokig i pyssel. Hon vill gärna bli fotad när hon grejar oxå. Denna LO är med i skisstävligen på Svenskscrapbooking.se 


Sedan blev det några LOs  om den lilla pärlan. "It wasn´t me."-LOn har papper från Creativ Imaginations. Tyckte pappret var så dekorativs så det behövdes inte så mycket lull-lull.


Mycket färg o mönster på pappret här oxå, från Sassa Frass. 


Här fick jag lite idétorka... Blev väl rätt ok ändå. Kanske ska lägga någon linje på mönsterpappret oxå. Känns lite tråkig.
Så. 10 kvar då. Satte ett måldatum till 31 mars. Borde inte vara några problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!