Fortsätt till huvudinnehåll

LO om en pysseltokig dotter

Gjorde som sagt 10 alster i går. Ugglan sov lite mer än två timmar på förmiddagen så då kunde jag göra klart inbjudningskorten som jag hade börjat på. Kommer inte visa alla sex korten, men detta tycker jag blev fint trots sin enkelhet.

Vi kallade henne Ugglan ganska tidigt. Smeknamnet fick hon då hon tittade så intensivt på allt o alla, ögonen är stora o blå o dessutom blinkar hon sällan. Passar bra att kallas uggla då :)
Igår kväll gick jag ner i källaren efter att barnen somnat o gjorde klart 4 LOs oxå. 3 av dem var redan påbörjade o låg bara o väntade på lite kort o andra detaljer.


Grodan är helt tokig i pyssel. Hon vill gärna bli fotad när hon grejar oxå. Denna LO är med i skisstävligen på Svenskscrapbooking.se 


Sedan blev det några LOs  om den lilla pärlan. "It wasn´t me."-LOn har papper från Creativ Imaginations. Tyckte pappret var så dekorativs så det behövdes inte så mycket lull-lull.


Mycket färg o mönster på pappret här oxå, från Sassa Frass. 


Här fick jag lite idétorka... Blev väl rätt ok ändå. Kanske ska lägga någon linje på mönsterpappret oxå. Känns lite tråkig.
Så. 10 kvar då. Satte ett måldatum till 31 mars. Borde inte vara några problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.