Fortsätt till huvudinnehåll

LO om en pysseltokig dotter

Gjorde som sagt 10 alster i går. Ugglan sov lite mer än två timmar på förmiddagen så då kunde jag göra klart inbjudningskorten som jag hade börjat på. Kommer inte visa alla sex korten, men detta tycker jag blev fint trots sin enkelhet.

Vi kallade henne Ugglan ganska tidigt. Smeknamnet fick hon då hon tittade så intensivt på allt o alla, ögonen är stora o blå o dessutom blinkar hon sällan. Passar bra att kallas uggla då :)
Igår kväll gick jag ner i källaren efter att barnen somnat o gjorde klart 4 LOs oxå. 3 av dem var redan påbörjade o låg bara o väntade på lite kort o andra detaljer.


Grodan är helt tokig i pyssel. Hon vill gärna bli fotad när hon grejar oxå. Denna LO är med i skisstävligen på Svenskscrapbooking.se 


Sedan blev det några LOs  om den lilla pärlan. "It wasn´t me."-LOn har papper från Creativ Imaginations. Tyckte pappret var så dekorativs så det behövdes inte så mycket lull-lull.


Mycket färg o mönster på pappret här oxå, från Sassa Frass. 


Här fick jag lite idétorka... Blev väl rätt ok ändå. Kanske ska lägga någon linje på mönsterpappret oxå. Känns lite tråkig.
Så. 10 kvar då. Satte ett måldatum till 31 mars. Borde inte vara några problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!