Fortsätt till huvudinnehåll

Fler dekorationerHar snöat in på att göra egna dekorationer. Idag har jag gjort 8 runda blommor, 24 hjärtan, 18 stjärnor o 23 kantiga blommor. Det är ett hemskan klippande. Gör blommorna o stjärnorna m min 15/8" McGill Buttercup blompunch. Klipper sedan blommorna olika beroende på om jag ska ha en stjärna eller kantig blomma. Hjärtarna klipper jag utan mall, så de blir lite som de blir. Får tyvärr inte till ljuset när jag ska fota mina alster... Lite irriterande. Ska föröka få ihop något bättre.

Kommentarer

  1. Jättefina dekorationer! Det bästa är väl sen att de matchar de papper man har! Jag måste prova att göra såna själv!

    SvaraRadera
  2. Fiffigt att göra sina egna dekorationer! :-) Blommorna är jätteläckra!

    SvaraRadera
  3. Du är så duktig! För bättre ljus har jag en lösning - D-Tec armaturer står sig bäst ;-) Kan nog ordna ett bra pris hihi! Kram på dig kusin vitamin! Loella

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.