Fortsätt till huvudinnehåll

Fågelholk

Idag är jag mycket nöjd med mig själv. Får man säga så? Ja, det tycker jag att man får. Idag har jag lämnat Grodan på förskolan, gick både dit o hem. Jag har gjort 10 alster o närmar mig slutet av min 150-utmaning m stormsteg, 10 alster kvar sedan är jag i MÅL!! Har dessutom rensat lite i landen, varit ute med mina tjejer i solen och tagit en timmas promenad i rask takt. Så visst får jag vara nöjd?

Fotade min fågelholk idag. Gjorde klart i förrgår och räknade in den som alster nr 132 tror jag. Hittade mallen o beskrivningen hos Nicole Heady via Svenskscrapbooking.se. Inte för att jag letade efter en fågelholk. Men den var så söt så jag var tvungen att prova. Min är ju inte på långa vägar lika fin, men jag är nöjd med den. Vet inte vad jag ska ha den till så den får väl parkera i skåpet med mina cupcakes :)Kommentarer

  1. vilket trevligt litet hem till fågeln! Snyggt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.