Fortsätt till huvudinnehåll

De två sista alstren i utmaningen

Så fick jag klämt till med två grattiskort och så var utmaningen avklarad. Känns skönt att vara klar. Har två CS kvar så det var på håret. Hanna o jag ska ta en tur till Alingsås o Pappersbiten på måndag nästa vecka. Får köpa på mig några nya CS då. Här är bilden på mina kort. Kanske inte de vackraste jag gjort...


Så nu har jag startat en ny utmaning, 365 alster under 2011. Inget köpstopp denna gång o de redan skapade 150 alstren räknar jag in. Ska försöka bli lite bättre på att redovisa mina alster oxå. Startar nog redan i kväll. Är sugen på att göra en cupcake till :D

Kommentarer

  1. Yey! Vi är iaf två som ska göra 365 alster :) Och jag tycker korten är fina, inget fel på dem alls! Framför allt det undre tycker jag är snyggt komponerat, så det så :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.