Fortsätt till huvudinnehåll

28 alster kvar

I morgon börjar scrapmässan i Göteborg o jag tillhör dem som inte kommer gå dit. Sorgligt men ett löfte är ett löfte. Skulle ju inte handla någon innan jag var klar med mina 100 alster. När jag hade 8 alster kvar utökade jag med 50, så nu sitter jag här. 28 alster kvar o mässan är i morgon... Kommer inte hinna göra klar, för i kväll ska jag umgås med min man.
Jaja, det kommer fler mässor. Har lovat mig själv ett besök på Pappersbiten i Alingsås när jag pysslar klar mina 150. Hanna o jag var där för ett tag sedan o jag blev mycket glatt överraskad. De hade jättemycket fina saker, så här ska skrapas ihop pengar. Har sålt för några kronor på mammas jobb o hoppas att mamma kommer med mer pengar när jag träffar henne i morgon.
Har sökt plats som DT idag oxå, har inte vågat göra det innan. Men tänkte våga satsa nu. Vi får väl se om det är min tur eller inte. :)

Kommentarer

  1. Kan du inte skynda dig lite att få ihop allt? ;) Jag vill också åka till Pappersbiten igen! Dessutom vill jag ha en scrapdag till, det var så himla trevligt sist!
    Vart har du sökt?
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!