Fortsätt till huvudinnehåll

28 alster kvar

I morgon börjar scrapmässan i Göteborg o jag tillhör dem som inte kommer gå dit. Sorgligt men ett löfte är ett löfte. Skulle ju inte handla någon innan jag var klar med mina 100 alster. När jag hade 8 alster kvar utökade jag med 50, så nu sitter jag här. 28 alster kvar o mässan är i morgon... Kommer inte hinna göra klar, för i kväll ska jag umgås med min man.
Jaja, det kommer fler mässor. Har lovat mig själv ett besök på Pappersbiten i Alingsås när jag pysslar klar mina 150. Hanna o jag var där för ett tag sedan o jag blev mycket glatt överraskad. De hade jättemycket fina saker, så här ska skrapas ihop pengar. Har sålt för några kronor på mammas jobb o hoppas att mamma kommer med mer pengar när jag träffar henne i morgon.
Har sökt plats som DT idag oxå, har inte vågat göra det innan. Men tänkte våga satsa nu. Vi får väl se om det är min tur eller inte. :)

Kommentarer

  1. Kan du inte skynda dig lite att få ihop allt? ;) Jag vill också åka till Pappersbiten igen! Dessutom vill jag ha en scrapdag till, det var så himla trevligt sist!
    Vart har du sökt?
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.