Fortsätt till huvudinnehåll

150-utmaningen lider mot sitt slut

Nu har jag bara 2 alster kvar tills jag är i mål. Känns bra men oxå lite konstigt. Har funderat lite hur jag ska fortsätta detta. Gillar ju tickern så jag tänkte att jag ska fortsätta räkna mina alster. Målet är att försöka göra 365 alster i år. Men med tillåtelse att handla. Har ju gjort 150 snart o det är bara slutet av mars så det borde inte vara så svårt :)
Gjorde därför en bok att anteckna mina alster i. Fick en refill till ett Tim Holts album för många år sedan (kolla, använder gammalt skräp) som jag inte vetat vad jag ska göra med. Nu fick det bli ett block. Har inte dekorerat färdigt för jag kunde inte bestämma vad jag skulle ha på.


Tänkte vara lite noggrann i mitt antecknande o inte bara skriva LO eller kort som jag gjort till denna 150-utmaningen. 
Gjorde 2 LOs i går oxå. Den första är gjord efter ett scraprecept från Scrap&Hobby. De hade en tävling i förra veckan men missade inlämningsdatum men tyckte ändå att det var roligt att göra utmaningen. 


Det blev väldigt mycket vitt kvar... skulle satt alltihop lite längre upp :) Jaja, kul vad det i alla fall. 
Sedan liftade jag Cattis LO "Min morfar". Tyckte den var så fin. Har gjort en som strukturmässigt håller sig nära orginalet.


Är född skaraborgare, därför titeln "Påskkäringa". Hon är så söt på det kortet, min älskade lilla Groda.
Gillar att scraplifta andra scrappare. Man får så många bra idéer. Hoppas få gjort de sista två alstren till 150-utmaningen idag, är mycket sugen på en shoppingtur...

Kommentarer

 1. Grattis till att du snart är i mål!!! :) Jag är imponerad för jag kan bara inte klara av det hur jag än försöker. ;)
  Vilka fina layouter du gjort och visst är det bra när man kan lifta olika scrappare, det gör jag också ibland. :)
  Ha en bra dag!
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Supersnygga alster du gör - så härligt inspirerande och att lifta är ju det bästa när man har idétorka eller är i scrapsvacka... skisser funkar oxå bra!!

  Tacka för din fina kommentar oxå, jag blev jätteglad och på så sätt hittade jag hit till allt fint du gör. Grattis oxå till att ha klarat utmaningen! Riktigt bra jobbat! ♥ Emmeli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.