Fortsätt till huvudinnehåll

100 goes 150 :)

Satt o funderade lite här om dagen. Vi har lite tajt m pengar för tillfället, vi har köpt hus o vill gärna spara ihop till en bra buffert. Därför har jag inga pengar att köpa pyssel med  just nu. Sååå, därför gjorde jag om min "100 alster innan shopping"-utmaning till 150 alster. Kanske kan upplevas vara lite galet, men jag gillar utmaningar o jag var sååå nära mål men utan pengar så varför inte dra det ett steg till. Har bevisligen grejer kvar att pyssla med, jag som trodde att jag inte skulle få ihop 100 alster. Hahaha!! Vad fel man kan ha...

Har väldigt mycket idéer nu o har börjat på en lista över saker jag vill scrappa/altra. Har ju flera album som jag scrappar till, min egen BOM, barnen har två album var. Tänkte börja på ett album till min brorson, får ser om jag får till det. Har oxå lagt en del tid på pysslande det senaste. I söndags gjorde jag 27 ATC-kort. Har inte gjort sådana förut, är mycket nyfiken på att se de andras kort...Får visa dem när de skickats in.
I går gjorde jag 14 grattis- o morsdagskort som jag ska se om jag kan sälja, vad tror ni?? Går det?Vi får väl se om jag får gjort något idag, är hemma m sjuka barn o Grodan ÄLSKAR att pyssla vilket innebär att jag kan passa på att greja lite med mitt. Ugglan är nöjd bara hon får några pappersbitar att greja med. 

Så, " bara" 54 alster kvar att skapa :)

Kommentarer

  1. Så många fina bokstäver du har. Är de att stansa ut eller färdigköpta?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!