Fortsätt till huvudinnehåll

100 goes 150 :)

Satt o funderade lite här om dagen. Vi har lite tajt m pengar för tillfället, vi har köpt hus o vill gärna spara ihop till en bra buffert. Därför har jag inga pengar att köpa pyssel med  just nu. Sååå, därför gjorde jag om min "100 alster innan shopping"-utmaning till 150 alster. Kanske kan upplevas vara lite galet, men jag gillar utmaningar o jag var sååå nära mål men utan pengar så varför inte dra det ett steg till. Har bevisligen grejer kvar att pyssla med, jag som trodde att jag inte skulle få ihop 100 alster. Hahaha!! Vad fel man kan ha...

Har väldigt mycket idéer nu o har börjat på en lista över saker jag vill scrappa/altra. Har ju flera album som jag scrappar till, min egen BOM, barnen har två album var. Tänkte börja på ett album till min brorson, får ser om jag får till det. Har oxå lagt en del tid på pysslande det senaste. I söndags gjorde jag 27 ATC-kort. Har inte gjort sådana förut, är mycket nyfiken på att se de andras kort...Får visa dem när de skickats in.
I går gjorde jag 14 grattis- o morsdagskort som jag ska se om jag kan sälja, vad tror ni?? Går det?Vi får väl se om jag får gjort något idag, är hemma m sjuka barn o Grodan ÄLSKAR att pyssla vilket innebär att jag kan passa på att greja lite med mitt. Ugglan är nöjd bara hon får några pappersbitar att greja med. 

Så, " bara" 54 alster kvar att skapa :)

Kommentarer

  1. Så många fina bokstäver du har. Är de att stansa ut eller färdigköpta?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!