Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till min nya blogg!

Har bloggat på annan plats under några år, men bestämde mig nu för att byta.
Konsulterade mina scrappande vänner på Svenskscrapbooking.se o nu är jag här.

Just nu håller jag på med en utmaning på Svenskscrapbooking som går ut på att göra 100 alster innan man handlar nytt material. Tickern som visar hur det går för mig ser ni här till höger. Hoppas kunna komma ner i pysselrummet i kväll. Jo, jag har ett eget pysselrum. Vi flyttade till hus nu i december o där fanns ett rum över :)

Så här ser det ut!Som ni kan se så håller jag på med lite annat pyssel än bara scrap. Just nu är det bara scrap som gäller men tanken är att köpa en ny symaskin när ekonomin tillåter o börja sy kläder till barnen. Vi får väl se när det händer... :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!