Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselkväll i källaren

Efter helgens kalasande var det ganska skönt att kura ner sig i pysselrummet i går kväll. Lyckades färdigställa två LOs o börja på en tredje. Längtar verkligen till shoppingen nu... Har 71 alster kvar att göra innan jag får köpa något så det är ju lääääänge dit. Funderar hela tiden på om jag kan göra några snabbalster så det går fortare :)
Hittade papper i mina samlingar som jag ska göra kort av, det går ju ganska fort.

En badbild eller flera blir det ju alltid i mina barns album för de ÄLSKAR ju att bada o plaska i vatten. Ugglan badade i skurhinken i början då badkaret var stort, kallt o läskigt. Det blev ganska fattigt med dekorering...


En blå LO till. Ugglor till Ugglan!! Har flera ugglepapper o dekorationer att använda till hennes album. Anledningen till namnet Ugglan? Hon har så stora utforskande ögon :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.