Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselkväll i källaren

Efter helgens kalasande var det ganska skönt att kura ner sig i pysselrummet i går kväll. Lyckades färdigställa två LOs o börja på en tredje. Längtar verkligen till shoppingen nu... Har 71 alster kvar att göra innan jag får köpa något så det är ju lääääänge dit. Funderar hela tiden på om jag kan göra några snabbalster så det går fortare :)
Hittade papper i mina samlingar som jag ska göra kort av, det går ju ganska fort.

En badbild eller flera blir det ju alltid i mina barns album för de ÄLSKAR ju att bada o plaska i vatten. Ugglan badade i skurhinken i början då badkaret var stort, kallt o läskigt. Det blev ganska fattigt med dekorering...


En blå LO till. Ugglor till Ugglan!! Har flera ugglepapper o dekorationer att använda till hennes album. Anledningen till namnet Ugglan? Hon har så stora utforskande ögon :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.