Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselkväll i källaren

Efter helgens kalasande var det ganska skönt att kura ner sig i pysselrummet i går kväll. Lyckades färdigställa två LOs o börja på en tredje. Längtar verkligen till shoppingen nu... Har 71 alster kvar att göra innan jag får köpa något så det är ju lääääänge dit. Funderar hela tiden på om jag kan göra några snabbalster så det går fortare :)
Hittade papper i mina samlingar som jag ska göra kort av, det går ju ganska fort.

En badbild eller flera blir det ju alltid i mina barns album för de ÄLSKAR ju att bada o plaska i vatten. Ugglan badade i skurhinken i början då badkaret var stort, kallt o läskigt. Det blev ganska fattigt med dekorering...


En blå LO till. Ugglor till Ugglan!! Har flera ugglepapper o dekorationer att använda till hennes album. Anledningen till namnet Ugglan? Hon har så stora utforskande ögon :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!