Fortsätt till huvudinnehåll

100-utmaningen

Fick lov för min älskade make att gå ner i pysselrummet. Fick gjort klart tre alster. Det tråkiga i kråksången är att jag är lite förkyld o helt slut i kroppen så jag orkade inte sitta längre. Hade fått sitta hela kvällen för min man. Typiskt.
Jaja, 27 alster klara i alla fall. Får vara nöjd med det :)
Det blev ett grattiskort till barnens kusin som fyller 7år nästa vecka.


Sedan blev det en LO om mitt favoritdjur till min BOM. Har gjort jounalingtaggen själv o "gömt" den.


Och så blev det ett inbjudningskort till Ugglans 1årkalas. Måste snart kolla hur många jag behöver så det inte blir för många :)


Det var det för idag. Nu ska jag gå o kurera min onda hals o min ömma kropp.

Kommentarer

  1. Grattis till din nya blogg! Den är jättesnygg! Men du skulle nog vinna på att ha ett lite tjockare typsnitt. Det är lite svårläst tycker jag, med den snirkliga tunna typsnittet. Dock är typsnittet snyggt!

    Fina alster har du gjort också! Jag gillar inbudningskortet till Ugglan bäst!

    SvaraRadera
  2. Nu ser det mycket bättre ut! Lätt att läsa och snyggt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.