Fortsätt till huvudinnehåll

100-utmaningen

Fick lov för min älskade make att gå ner i pysselrummet. Fick gjort klart tre alster. Det tråkiga i kråksången är att jag är lite förkyld o helt slut i kroppen så jag orkade inte sitta längre. Hade fått sitta hela kvällen för min man. Typiskt.
Jaja, 27 alster klara i alla fall. Får vara nöjd med det :)
Det blev ett grattiskort till barnens kusin som fyller 7år nästa vecka.


Sedan blev det en LO om mitt favoritdjur till min BOM. Har gjort jounalingtaggen själv o "gömt" den.


Och så blev det ett inbjudningskort till Ugglans 1årkalas. Måste snart kolla hur många jag behöver så det inte blir för många :)


Det var det för idag. Nu ska jag gå o kurera min onda hals o min ömma kropp.

Kommentarer

  1. Grattis till din nya blogg! Den är jättesnygg! Men du skulle nog vinna på att ha ett lite tjockare typsnitt. Det är lite svårläst tycker jag, med den snirkliga tunna typsnittet. Dock är typsnittet snyggt!

    Fina alster har du gjort också! Jag gillar inbudningskortet till Ugglan bäst!

    SvaraRadera
  2. Nu ser det mycket bättre ut! Lätt att läsa och snyggt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!