Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans alster

Ni skulle se min lilla 5åring i pysselrummet! Hon är så kreativ. I söndags var hon med mig på scrapmässan i Göteborg. Hon köpte tre ark mönsterpapper och dessa fantastiska blommor.


Vet inte vad det är i för material, samma som paljetter kanske. Grodan äääääälskar dem. Dessutom FICK hon ett par saker i två butiker. Sådant är ju guld. Barnen blir sååå glada. Det kan inte kosta butikerna så mycket heller.

Efter mässan (och dansen) åkte min man och Ugglan till min mamma o hjälpe henne med datorn. Då passade vi på, Grodan och jag. Ner i källaren och pysselrummet, fram med lim och papper och så scrappade vi. Grodan gjorde en LO om sin älskade fingerfärg.


Hon har använt sitt nyinköpta glasspapper, vet ej vilket märke det är. Ho har lånat washitejp och bokstäver av mig. Lyckan att skapa är stor som ni ser på bilden. Oavsett material. Men färg och papper är nog favoriterna. Ska snart introducera henne till gesso, det tror jag hon kommer gilla. Än så länge leker hon ju mest med mina ProMarkers.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!