Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans alster

Ni skulle se min lilla 5åring i pysselrummet! Hon är så kreativ. I söndags var hon med mig på scrapmässan i Göteborg. Hon köpte tre ark mönsterpapper och dessa fantastiska blommor.


Vet inte vad det är i för material, samma som paljetter kanske. Grodan äääääälskar dem. Dessutom FICK hon ett par saker i två butiker. Sådant är ju guld. Barnen blir sååå glada. Det kan inte kosta butikerna så mycket heller.

Efter mässan (och dansen) åkte min man och Ugglan till min mamma o hjälpe henne med datorn. Då passade vi på, Grodan och jag. Ner i källaren och pysselrummet, fram med lim och papper och så scrappade vi. Grodan gjorde en LO om sin älskade fingerfärg.


Hon har använt sitt nyinköpta glasspapper, vet ej vilket märke det är. Ho har lånat washitejp och bokstäver av mig. Lyckan att skapa är stor som ni ser på bilden. Oavsett material. Men färg och papper är nog favoriterna. Ska snart introducera henne till gesso, det tror jag hon kommer gilla. Än så länge leker hon ju mest med mina ProMarkers.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.