Fortsätt till huvudinnehåll

De två

Tänk att det kan vara så roligt att måla människor... på den här målningen blev de två stycken.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Ta en lott till min Bloggcandy!

Snaaart uppe i 2000 sidvisningar o jag har inte ens bloggat i tre månader, i det här formatet. Blir glad varje gång jag är inne o tittar i statistiken. Alla söta kommentarer gör det ju knappast sämre :)
Tänkte därför köra mitt livs första candy för att premiera er läsare.
Här finns både nytt o gammalt. Hoppas att det ska komma till användning för någon. Så här gör du för att vara med:


Skriv en kommentar i detta inläggetLänka gärna i din blogg o tala om att jag har en candyBli gärna en följare dock inget måsteDen 22e maj kommer jag att dra en vinnare o meddela detta i bloggen. Sista kommentar går alltså att lägga den 21maj kl 23:59, pip. Lycka till!!!


För er som inte har en blogg men vill vara med ändå, lämna en kommentar o återkom den 22e maj o se om ni är den lyckliga vinnaren.

Geleplatta

Har gjort en egen geleplatta för att kunna trycka egna bakgrunder till mina layouter. Kollade på att köpa en, men de kostar en del och jag vet inte ännu om det är något jag kommer hålla på med någon längre tid. Så jag gjorde en egen, den håller säkert tillräckligt länge. Hittade ett recept hos TesaTipsar men fick göra en annan variant eftersom jag inte lyckats köpa tillräckligt med gelatinpulver.

Hade en fyrkantig form som är 12x12cm. Den blev lite skrynklig i kanterna men det få vara så den här gången. Det blir ett extra feature :)Hoppas få lite tid över till helgen för att kunna prova den.