Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli, 2015

Liv@2015

Och så är vi i väg igen, på sju dagar scoutläger. Till denna sidan jag har använt grejer från kitet och några små siffror och bokstäver från ett minialfa.  Material: K&Company smash Pad K&Company Smash punch outs My Little shoebox Mini Alphabet Sticker - Linen

Hemma för en stund

Några bilder från vårt hem. Ett par dagar hemma innan nästa äventyr. Har använd en helt del krimskrams jag hittat i mina gömmor. Små stjärnor och hjärtan och en fluga. Material: remarks journalig stickers book - chestnut & leaf October Afternoon Woodland PARK - Flower Sack die-cut shapes Dymo tejp Jounaling tags från K&Company´s Smash book kit Sticker från POP Candy

Hos Pippi

Regniga dagar blev det på ALV. Men barnen tyckte det var fantastisk i alla fall. Här jag har rivit bort den del av broschyren som visade Mattisborgen. Dymotejp fick ange plats och datum. Den stora fågeln kommer från Smash book kitet jag köpte och får symbolisera en vildvittra. Grodans godispåse fick vara med på den här sidan. Och en tag från Bella BLVDs Snapshots serie. 

Jönköping

På resande fot. Hade inte med min smash book utan gjorde sidorna när vi kom hem igen.  Bilden ovan på Fågelmuseet och kartan här nedanför är från en broschyr.

Regn och midsommar

Ledigt är najs! Ungarna härjar och jag får vara i trädgården så mycket jag vill. Har hittat två negativa saker med mitt smash book kit jag köpte. Dymotejpen som var med fäster inte och washitejpen sitter som berget på rulle och går inte att få loss. Det är väl K&Company´s egna varianter, men tråkigt att de inte funkar som det är tänkt.  Eftersom jag scrappat i ganska många år nu, finns det ganska mycket bråte i gömmorna. Plockar in lite av varje som det passar. Kitten är trevliga men eftersom det var ganska få grejer kvar i den webbutik jag handlade i, så är det inte allt jag gillar eller hittat användning för. Så då är det ju bra att man har en massa bråte hemma man kan använda.

Bakning

Bakning hör sommaren till hemma hos oss. Mamma har öppen trädgård och vi håller i caféet. Så då får man se till att baka. Fördelen med smash book är det det går så snabbt. Några pappersbitar, någon stämpel, ett par bilder och lite tejp. Klart! Lööööööööve it!

Vimmerby

Vad är väl en sommar utan Pippi Långstrump!! Här blev det två sidor med ganska lite dekoration. Ett par gamla spelkort jag sparat och lite dymotejp. Till denna sidan fick ALV-broschyren lämna ifrån sig en bit. Och så lite dymotejp så klart! 

Sista dagen på jobbet

Tänk vad tiden får fort! Har inte hunnit med blogg eller smash book pga allt åkande.  Men nu har det lugnat sig något och jag har hunnit med att fixa lite i  min smash. Här är sidan från min sista dag på jobbet för den här våren. 9 veckor ledigt har jag lyxat till med i år. Bjöd mina arbetskamrater på rabarberpaj sista natten. Mycket uppskattat :)